Начин на приготвяне
Първо нарежете пилешкото филе на тънки пържоли, овкусете с черен пипер и соев сос.
Свинското месо нарежете на средно големи късчета и запържете с лука. Гъбите нарежете на ивици и задушете във масло.
Пържолите леко изпечете на грил тиган и нарежете киселите краставички на ивици.
На дъното на всяко гювече сипете по малко зехтин и разпределете от свинското месо, по една пържола от пилешкото филе, червена чушка, гъби, краставички и разпределете доматения сок със пюрето.
На всяко гювече сипете по малко вода, ако е малко доматеният сок, поръсете с още малко зехтин и подправки.
Печете до извиране на водата, след което извадете и счупете по едно яйце на всяко гювече.
Гарнирайте със магданоз и сервирайте горещи в новогодишната нощ.