Уникални вратни пържоли на фурна

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
123
411
265
136
2
01/01/2018
Приготвяне40 мин.
Готвене210 мин.
Общо250 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 660
  • Преглеждания за месеца312
  • Преглеждания за седмицата92
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за маринатата се объркват заедно и се слагат пържолите в нея, да преседят 24 часа.

Морковите и краставичките се нарязват на колелца. Гъбите нарязваме на шайби. Чушките - на жулиени.

В тавата се поставя малко олио. Редят се овкусените пържоли.

Отгоре се слагат нарязаните зеленчуци. Слагат се в студена фурна и се пекат на 180 градуса 3 часа и половина.

Накрая се маха фолиото да се запекат пържолите.

Сервират се с панирани чушки и картофено пюре.

Професионален трион за рязане на месо 40cm
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален трион за рязане на месо 40cm
47.80 лв.
Виж ››

Ако обичате месни ястия, вероятно често приготвяте такива у дома. Още по-лесно ще ви е с професионален нож за рязане не месо. Остър, удобен за употреба, практичен. С нож за месо в ръка готвенето е фасулска работа.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар