Картофи по самоковски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Картофи по самоковски1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2
"В Самоков не само отглеждат хубави картофи, но и знаят как да приготвят най-вкусните ястия с тях"

Необходими Продукти

  • картофи - 500 г
  • яйца - 4 бр.
  • сирене - 150 г
  • сол - на вкус
  • чубрица - на вкус
* мерки и количества

Видео към рецептата

Начин на приготвяне

Измийте картофите, обелете ги и ги сварете без да ги преварявате.

Нарежете ги на парчета и загрейте мазнина в тиган. Запържете картофите, докато добият приятен загар.

Овкусете със сол, чубрица на вкус и поръсете натрошеното сирене.

След това чукнете яйцата и запържете картофите по самоковски до готовност, като леко разбърквате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
44
34
20
10
Дай твоята оценка: