Начин на приготвяне
Поставете кондензираното мляко в тенджера под налягане и оставяте да ври около 1 час. Оставяте да се охлади преди да отворите.
Отделете жълтъците от белтъците и разбивате жълтъците със захарта, прибавяте брашното заедно с бакпулвера, ванилията и олиото и разбивате отново.
Белтъците разбивате на сняг с щипка сол и прибавяте с плавни движения към яйченото тесто, като се стремите сместа да остане пухкава.
Постилате хартия за печене в продълговата тава, намазвате я с олио и отгоре изсипвате пандишпановото тесто. Поставяте в загрята на 200 градуса фурна и печете.
Изваждате от фурната и обръщате изпечения блат върху влажна кърпа и внимателно го навивате на руло и оставяте да омекне.
Разстилете го отново и заливате с вече готовия карамелен сос. Отново го навивате на руло и го режете на колелца.