Супа пача

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
14k
3k
9k
16
21/12/2019
"Каним на обяд всички, които обичат топла супа пача "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 201
  • Преглеждания за месеца173
  • Преглеждания за седмицата76
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свински крака - 2 бр.
  • лук - 1 глава голяма
  • моркови - 1 бр.
  • целина - ¼ глава и малко листа
  • дафинов лист - 1 бр.
  • застройка
  • яйца - 1 бр.
  • чесън - 0. 5 глава
  • хрян - 2 - 3 см корен
  • оцет - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода.

Поставете ги на котлона да заврят и добавете нарязаните лук, морков, целина - корен и листа, и дафиновия лист. След като се сварят извадете краката и отделете и нарежете месото от кокалчетата.

Пасирайте чорбата с пасатор и върнете месото в нея, поставете да заври за кратко и отстранете от котлона. Разбийте яйцето, настържете чесъна, хряна при него и налейте оцет на вкус.

От врялата супа добавяйте по-малко от чорбата към застройката докато се уеднаквят температурите и тогава я сипете към супата.

Преди сервиране поръсете пачата със смлян черен пипер.

Супата пача е много вкусна.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар