Зеленчуци с телешко и свинско в гювеч

01/02/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132313517875
"Признаваме си без бой,че и за нас най-добрата гарнитура за зеленчуците си остава мръвката "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо961
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо почистваме от ципите, ако има такива, и заедно със свинско месо измиваме добре и нарязваме на средни парчета. Изпържваме месата в сгорещеното олио от всички страни.

Вадим и в олиото поставяме нарязания лук, обелените и нарязани картофи, чушките, морковите, нарязани на кубчета, целината, нарязана на ситно, и останалите зеленчуци, след което разбъркваме.

Прибавяме накрая и домати консерва заедно със подправките, като прехвърляме всичко това в затопления гювеч.

Подреждаме отгоре месата, затваряме капака и поставяме във фурната. Доматите консерва имат достатъчно течност, но ако прецените , че не е достатъчно, може да прибавите и чаша гореща вода.

Печем до пълна готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар