Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свински врат с картофи и моркови

Свински врат с картофи и моркови

Елена ПетроваЕлена Петрова
Чирак
3110220
Свински врат с картофи и моркови
Снимка: Анонимен
3 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Залагаме на вкуса, затова избираме да ви изкушим със свински врат с картофи и моркови"

Необходими Продукти

  • свински врат - 600 г
  • картофи - 1 кг
  • моркови - 2 бр.
  • лук - 1 глава
  • черен пипер
  • чубрица
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В предварително загрято олио се запържва лукът с морковите и свински врат.

Картофите се режат на едро и в отделен съд се овалват в подправките и се изсипват в тенджерата, като се доливат и две чаши вода.

Когато заври, котлонът се намаля и се захлупва с капак, за да се задуши.

Оставяте свинският врат с картофи да се задушава за около 30 минути и сервирате ястието топло.

Ако рецептата ти харесва, опитай непременно и класическото свинско с картофи или свинското в гювечета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
Много бързо и вкусно!
10.10.2021 23:00