Негърче с мармалад

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър16275907
19/02/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо327
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете да изпълнявате рецептата, като разбиете добре с миксер яйцата и захарта. След това сипете при тях мазнината, киселото мляко, в което сте прибавили содата предварително.

Продължете с бъркането и постепенно прибавете пресятото брашно. Накрая сложете конфитюра и този път разбъркайте само с шпатула. Полученото тесто разпределете в тавичка върху намаслена хартия за печене.

Пъхнете в загрята на 180 градуса фурна и печете до суха клечка.

След това се заемете с приготвянето на глазурата. В огнеупорен съд смесете всички компоненти и ги загрейте на много слаб огън, докато захарта се стопи и се образува еднородна смес. Докато тя е още топля, я използвайте, за да полеете сладкиша.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар