Агнешко с лобода

Агнешко с лобода1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • спанак - 500 гр
  • лобода - 2 връзки
  • зелен лук - 3 връзки
  • магданоз - 1 връзка
  • джоджен - 6 стръка
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на средно големи късове и се слага в тенджера.

Прибавят се нарязаният спанак, лобода, лук, магданоз, джоджен и останалите продукти.

Залива се с олиото и 1 ч.ч. вряла вода, захлупва се и се вари на много тих огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: