Пиле Табако

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пиле Табако3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2-3
"Грехота е да ни се поделите това пиле с нас"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 малко пиле
  • чесън - 3 скилидки
  • зехтин - 2 с.л.
  • масло - 30 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете пилето през гръбнака и го отстранете. Начукайте месото леко, поръсете с черен пипер, натрийте с чесъна, сол и го сложете в съд със сгорещена мазнина.

Сложете капак отгоре и притиснете с тежест. Изпечете пилето от двете страни до приятен загар, за около 20-30 минути. Поднесете пилето с варени картофи, нарязана маруля и домати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
55
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Направих го по рецептата и стана супер!
25.04.2016 14:27
Петър
Петър
Това е грузинска кухня, явно автора не знае това
18.08.2014 11:16
2
Петър
Петър
Пилето със сигурнос се паржи
18.08.2014 11:14
2
Ирена
Ирена
г-жо Стоянова, пилето се слага в съд със сгорещена мазнина, но не се пържи, а се пече във фурна!
02.09.2013 21:35
2
стоянова
стоянова
не да го изпечете, а до го изпържите. Пишете добре рецептите.
02.09.2013 19:21
2