Каша от сирене, яйца и сланина

20/02/2018
Елена Петрова
отЕлена ПетроваЧирак3114
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо198
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сланината се нарязва на парченца и се запържва.

В отделената от сланината мазнина се запържва брашното, след което се разрежда с малко вода. Консистенцията трябва да е като на боза.

Кашата се вари 5-6 минути. Прибавя се натрошеното сирене и се връща на котлона за повторно завиране.

Разсипва се в чинийки за сервиране и отгоре се нареждат пръжките от сланина и по едно забулено яйце, поръсено с червен пипер.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар