Бишкотена торта

Славея
Славея
Новак
29/11/2012
"Лека и свежа бишкотена торта, който лесно могат да приготвят дори начинаещите кулинари "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо71 482
  • Преглеждания за месеца648
  • Преглеждания за седмицата80
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цеденото кисело мляко се разбива с половината от захарта. Половината от бишкотите се нареждат в тава и се намазват с получената смес.

Слагат се плодове и се реди нов ред бишкоти и пласт млечен крем. Когато тортата е готова, се слага в хладилника да се охлади.

През това време белтъците ги разбивате на сняг и с останалата захар.

Сладкишът се гарнира с белтъците и се оставя в хладилник за около 1 час.

Рейтинг

5 17
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Антоанета
Антоанета
04.01.2014 18:19
Тортата стана фантастична. Към крема добавих и малко крема сирене и половин чаша сметана за готвене. Сложих и есенция от портокал, тъй като това подсили аромата на пресните портокали, които използвах ! След третия час в хладилника, спокойно може да се сервира ! Благодаря за рецептата ! Препоръчвам:-)
3
1
Весела Най
Весела Най
13.03.2015 18:04
И аз това питам... колко са два пакета бишкоти???
0
1
Цвети
Цвети
26.10.2014 09:05
А бишкотите топят ли се в нещо ? И какво ще рече два пакета ?
12
0