Печени Пуешки Пържоли

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Готвач
142
314
352
180
27/02/2018
"Да видим можете ли да изядете сами цяла печена пуешка пържола "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 406
  • Преглеждания за месеца411
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолките се измиват, подсушават и начукват, за да станат по-тънки и еднакви.

Приготвя се марината от изцеден лимон, зехтин, мед и горчица. Престояват в нея няколко часа. Овалват се в подправки.

Фурната се загрява.

В йенско стъкло се пекат под капак. Накрая се маха капакът и се запичат леко до златист загар.

Подложка за готвене за фурна и барбекю  (комплект от 2 бр.)-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Подложка за готвене за фурна и барбекю (комплект от 2 бр.)
22.00 лв.
16.94 лв.
Виж ››

Подложката за готвене за фурна и барбекю може да ви помогне в приготвянето на по-деликатни храни и да предпази грила от цапане. Много практична и полезна. Може да използвате подложката за готвене като хартия за печене за многократна употреба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар