Печени Пуешки Пържоли

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Помощник Готвач
142
307
330
161
27/02/2018
"Да видим можете ли да изядете сами цяла печена пуешка пържола "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 667
  • Преглеждания за месеца198
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолките се измиват, подсушават и начукват, за да станат по-тънки и еднакви.

Приготвя се марината от изцеден лимон, зехтин, мед и горчица. Престояват в нея няколко часа. Овалват се в подправки.

Фурната се загрява.

В йенско стъкло се пекат под капак. Накрая се маха капакът и се запичат леко до златист загар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар