Пълнено Свинско Филе

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
03/03/2018
"Поглеждаме тези пълнени филета и искрено съжаляваме, че нямаме поне два стомаха, които да напълним с тях "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 944
  • Преглеждания за месеца157
  • Преглеждания за седмицата61
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското филе може да се оформи по два начина - единият е като се нареже на дебели парчета и се направи прорез и се напълни с готовата плънка.

Вторият начин е като разрежете филето на голяма пържола и леко начукате, посолете и овкусете с малко черен пипер. Направете плънката, като запържите лука с гъбите, малко по късно добавите чушките, краставичките и царевицата.

След като се запържат, се добавят и подправки по желание. Ако филето ви е голямо, го направете на две части, върху всяка част сложете от плънката, парчета кашкавал и топено сирене.

Навийте на руло и забодете с клечки или дървени шишчета.

Печете филето във фурната до златиста коричка.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар