Пържена Треска с царевично брашно

03/03/2018
"Имате ли планове за обяд, защото днес каним на пържена треска с царевично брашно "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо543
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • царевично брашно - 2 к.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • лимон
  • риба треска - 500 - 800 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, изчистете и нарежете рибата. Овкусете със сол и черен пипер. Оставете така за час.

Сложете брашното в чинийка. Оваляйте рибата хубаво от двете страни.

Сложете тигана с мазнината да загрее.

Изпържете рибата от двете страни до приятен златист загар.

Сервирайте с парче лимон.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар