Начин на приготвяне
Зелената салата се измива и се накъсва на дребно.
В купа се смесват съставките за дресинга: горчица, зехтин, лимонов сок, сос Уорчестър, аншоа, едно яйце (сварено за 2 мин), сол и черен пипер на вкус.
Пасират се, докато се получи гладък сос.
Пилешките гърди се подправят със сол, черен пипер и малко горчица.
Нареждат се в тавичка и се заливат с малко зехтин. Пекат се на 200°C до златисто.
Филийката хляб се нарязва на дребни кубчета, които се подправят с риган и се поливат със зехтин. Пекат се в тавичка на 200°C и вентилатор до златисто.
Непосредствено преди ядене салатата се обърква със соса и крутоните.
Поръсва се с пармезан и се гарнира с пилешки парченца.