Пълнено авокадо с яйца

DessieDessie
Новак
9
31
19
26
08/03/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 942
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Авокадото се реже на две, маха се костилката, обелва се (по желание - на мен лично ми допада да е готово за ядене).

Авокадото не се дълбае - поставя се сирене на мястото на костилка и се натиска. Яйцата са пържени на тиган с незалепващо покритие. Когато са готови се слагат върху авокадото.

Веднага се добавя настърганият кашкавал върху яйцето, за да се разтопи.

Сервира се с няколко чери домати и препечен хляб.

По желание може да се направи във фурна, но лично аз обичам авокадото сурово.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар