Питки с риба тон

Питки с риба тон1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • питки - 4 бр. кръгли бели
  • домати - 1 бр.
  • яйца - 2 бр. твърдо сварени
  • маслини - 8 бр.
  • риба тон - 1 консерва
  • зехтин
  • лимонов сок
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязва се капаче на всяка питка и тя се издълбават внимателно, като се оставя на дъно. В тази вдлъбнатина се нареждат последователно парчета от риба, домат, яйце и маслини.

Останалите съставки от вътрешността на питката се разбъркват хубаво с подправките и се натъпкват в хлебчето.

Накрая то се покрива с капачето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: