Лесна Телешка Манджа

10/03/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо538
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции. Запечатва се в тиган с малко мазнина.

В тенджерата се запържват лукът, чесънът и чушките, нарязани на ситно. Добавя се месото. Слага се червеният пипер и брашното.

Разбърква се добре. Добавя се виното и водата. Оставя се да къкри 45 минути на слаб огън.

Добавят се подправките. При сервиране се поръсва с нарязан на ситно магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар