Свински Врат в Гювеч

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
123
409
265
127
2
12/03/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене300 мин.
Общо330 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 910
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки.

Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта, пиперът и индийското орехче се смесват в една широка купа. Вратът се поставя в нея и се натрива с тази смес.

Пресният лук и чесънът се нарязват на пръчки колкото ширината на врата и се поставя по 3 резена от двете във всеки процеп.

Олиото се слага на дъното на гювеча. Слагат се обелените цели лукчета, гъбите също цели. Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът.

Поставя се в студена фурна и се пече на 160 градуса 4 часа и половина.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар