Свинска Чорба с Прясно Мляко

13/03/2018
Таня Левенова
отТаня ЛевеноваГотвач234653773
"Невероятно, току що открихме чорба, която харесваме повече от шкембето "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 099
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата46
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязвате на малки късчета. Запържвате го леко и към него добавяте нарязани - лука, моркова, пащърнака, чушката. След това добавяте около 1л и половина топла вода.

Щом заври чорбата, намалявате на ниска степен котлона и варите около 45 минути.

Тогава прибавяте нарязаният домат, картофите, подправките и ориза.

Оставяме така чорбата да ври още около 15-20 минути.

Пет минути преди да е готова чорбата, изливате на тънка струя млякото като бъркате непрекъснато.

Изключвате котлона и поръсвате нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар