Заешка Супа с фиде

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1484140215175
15/03/2018
"Супа, която не само насища, но и топли душата - препоръчваме от сърце "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 286
  • Преглеждания за месеца348
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете заешкото месо, нарежете на ситно и оставете на една страна.

Нарежете чушките и лука на ситно и ги задушете в малко олио.

Сипете гореща вода и от бульона, в които сте варили заешкото месо, след като клокне прибавете и нарязаното месо.

Когато поври около 10 минути, прибавете и фидето с останалите подправки.

След като се свари фидето, изключете котлона и направете застройка от яйцата, млякото и малко брашно.

С черпак или лъжица започнете да прибавяте от супата към застройката докато температурите станат еднакви, и тогава изсипете и разбъркайте.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар