Кебаб в гювечета

Росица МариноваРосица Маринова
Помощник Готвач
1097914611
Кебаб в гювечета1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 800 г
  • майонеза - 200 г
  • галета - 100 г
  • лук - 2 гл.
  • моркови - 2 бр.
  • доматено пюре - 30 мл
  • олио - 20 мл
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и морковите се нарязват на колелца и се разпределят в намазаните с олио гювечета.

Нарязва се месото на парчета, посолява се и се поръсва с черен пипер. Месото се разпределя върху лука.

Гювечетата се запичат в предварително загрята фурна.

Майонезата се разбърква с доматеното пюре и се изсипва върху месото.

Запича се и малко преди да е напълно готово, се поръсва с галета.

Гювечетата се допичат.

Може да се поднесат със салата или картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: