Сафрид по Гръцки

ИскраИскра
Чирак
47
331
55
109
15/03/2018
"Брей, тези гърци, за всичко са се погрижили, и за питието, и за хрупкавата риба "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 699
  • Преглеждания за месеца302
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме сафрида. Нареждаме я в тава, покрита с хартия за печене, и посоляваме от двете страни.

Смесваме всички съставки без водата и разбъркваме добре, докато се образува рядък крем.

Стази смес намазваме рибата от двете страни. Наливаме водата, като внимаваме да не е върху рибата.

Печем в предварително загрята на 170 градуса фурна за 35-40 минути.

Сервираме топла.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар