Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Филе от риба Хоки на тиган

Филе от риба Хоки на тиган

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Филе от риба Хоки на тиган2 / 2
14/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • риба хоки - 1 кг филе (замразено)
  • Марината
  • зехтин - 1 с.л.
  • лимонов сок - от 2 лимони
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете рибните филета, измийте и ги подсушете старателно. Смесете прясно изцедения лимонов сок със зехтин, сол и черен пипер.

Оваляйте филетата в маринатата и ги оставете за около час в хладилник.

Загрейте тефлонов тиган, сложете филета и го полейте с ароматната марината. Печете за около 10-15 минути от всяка страна.

Поръсете рибата с прясна мащерка и поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: