Свинска Дроб-Чорба

Потребител#186638Потребител#186638
Чирак
18
131
52
30
18/03/2018
"Искахме нещо, което да похапнем вкусно и да помни за дълго - и получихме ароматна свинска дроб-чорба "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 393
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете свинския дроб до полуготовност, извадете го с решетъчна лъжица и го нарежете на кубчета. Прецедете бульона от варенето.

Нарежете лука и морковите и ги сложете в загрятото олио за няколко минути, докато омекнат. Тогава прибавете и пресния чесън нарязан, както и доматеното пюре и червения пипер. Сипете малко от бульона и задушете всичко, докато течността изври.

Налейте и останалия бульон и още вода, посолете и сипете нарязания дроб.

Варете 20 минути, след като кипне, и сложете черен пипер и сушен магданоз.

Може да прибавите и други подправки по ваш вкус.

Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
31.73 лв.
Виж ››

Удобна емайлирана тенджера с голям размер, в която може да приготвяте любимите ястия на вашето семейство. Лесна за поддържане, с интересна декорация. Емайлираната тенджера е вашата първа стъпка към здравословното готвене и хранене.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар