Пица с блат от карфиол

19/03/2018
"В търсене на по-диетичен вариант на пицата открихме тази пица с блат от карфиол, която е и изключително вкусна "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 045
  • Преглеждания за месеца181
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа се настъргва карфиолът, добавят се 2-3 яйца, галета, настърган кашкавал, сол и черен пипер.

Сместа се разбърква добре и се изсипва върху хартия за печене. Разстила се да е с дебелина около 1 см. Пече се в предварително загрята фурна на 200°С за 15-20 мин на долно ниво за печене.

След рова се изважда, намазва се с доматен сос и отгоре се нареждат нарязаните продукти за плънката: прошутото, маслини, гъби, моцарела и кашкавал.

Пицата се връща отново във фурната и се слага на най-горното ниво с включен горен реотан за 5-10 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар