Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Агнешки сърца на тиган

Агнешки сърца на тиган

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Агнешки сърца на тиган1 / 2
23/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • агнешки сърца - 500 г
  • масло - 20 г
  • пресен лук - 1 връзка
  • олио - 1 с.л.
  • лимони - 1/2 бр
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме сърцата и нарязваме на парчета.

В тиган със сгорещено масло прибавяме агнешките сърца.

Поръсваме с черния пипер и сол.

В отделен тиган прибавяме олиото и добавяме нарязания на дребно пресен лук и изпържваме.

Поръсваме с черен пипер и сол.

Готовия запържен лук прибавяме към сърцата и оставяме за минута-две на слаб огън, като добавяме и сока от лимона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: