Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Агнешки Дреболийки в Масло

Агнешки Дреболийки в Масло

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Агнешки Дреболийки в Масло1 / 2
25/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешки дреболии - 1 комплект
  • хляб - 4 филийки
  • масло - 40 г
  • зелен лук - 1 връзка
  • магданоз - връзка
  • черен пипер
  • оцет
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките дреболии сваряваме в подсолена вода. След като са готови ги вадим и нарязваме на ситно.

Поставяме тиган на котлона с масло и изпържваме дреболиите. Прибавяме им сол и черен пипер.

В тиган изпържваме филийките хляб от двете страни.

Нарязваме зеления лук на ситно, както и магданоза, и претриваме със солта, овкусяваме с олиото и оцета.

При сервиране в чинията поставяме по една изпържена филийка отгоре с част от дреболийките и за украса зеления лук и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: