Омлет с белтъци

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4492k8382k1
Омлет с белтъци
Снимка: Анонимен
1 / 5
28/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Щом държите на фигурата си, непременно трябва да опитате този сочен омлет с белтъци"

Необходими Продукти

  • белтъци - 6 бр.
  • сол - 1 щипка
  • моцарела - 100 г
  • шунка - 80 г пилешка
  • гъби - 100 г
  • масло - 2 с.л.
  • черен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рендосваме гъбите и ги запържваме в 1 с.л. масло.

Нарязваме шунката на дребно и добавяме към гъбите. Запържваме за още 1-2 минути и отмествме от котлона.

Разбиваме белтъците на сняг. Към тях настъргваме моцарелата.

Слагаме тефлонов тиган на котлона и загряваме. Намазваме с малко масло и сипваме един черпак от белтъчната смес. Пържим 2-3 минути и сипваме равномерно 2 с.л. от гъбената смес.

Оставяме да се пържи още 2-3 минути, прехлупваме на две и изваждаме в чиния. Така изпържваме цялото количество смес.

Сервираме веднага омлета с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: