Чудно тесто за пица в хлебопекарна

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
472
2k
829
1k
4
30/03/2018
"Дайте шанс и на хлебопекарната да изпъкне - нека тя омеси тестото за любимата домашна пица"
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо35 143
  • Преглеждания за месеца2832
  • Преглеждания за седмицата1289
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • брашно - 3 ч.ч.
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 2 ч.л.
  • суха мая - 4 ч.л.
  • вода - 1 1/2 ч.ч.
  • олио - 8 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда на хлебопекарната се слагат първо водата, после захарта, маята, олиото, накрая пресятото брашно със сол. Включва се на програма тесто.

След приключване на програмата се изважда с намаслени ръце и се разпъва по тавата, гарнира се по желание и се пече.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар