Тази рецепта коментираха

Анонимен
Полина Петрова
Полина Петрова
Спазих всичко написано! Получи се страхотна консистенция и беше много вкусно! След като извадих тестото от хлебоперната го замесих с малко брашно, разтилях го и пицата беше прекрасна!
20.05.2025 23:14
Анонимен
Анонимен
Не се получи тесто при мен, а гъста, лепкава каша. Спазих точно посочените количества на продуктите и последователността на добавянето им.
07.12.2023 19:19
5
tara31
tara31
Точни пропорции! Аз го направих за тавата на фурната с половин жива мая и малко повече сол. В хлебопекарната- на програма за тесто с втасване- спирам на около 40тата минута. Пека на 220С . Чудесна хрупкава коричка! :)
25.01.2023 21:28
1
1