Начин на приготвяне
Нарежете кекса на парчета и пригответе крема, той трябва да е горещ.
Разбийте яйцата със захарта и ваниловата захар на крем. Добавете брашното и налейте на струя при непрекъснато бъркане студеното мляко.
Поставете сместа на слаб огън и варите до сгъстяване при непрекъснато бъркане.
В чиния поставете ринг-стена, на дъното сипете няколко лъжици от крема и наредете плътно част от сухия кекс. Полейте обилно с крем и разпределете половината от сладкото равномерно.
Наредете отново сух кекс, следват крем и сладко. Така до приключване на продуктите, като завършите с крем.
Поръсете с шоколадови и шарени пръчици или каквото имате.
Поставете тортата в хладилник за една нощ да стегне.
Сочна, сладка и много вкусна торта с домашен крем!