Агнешко Месо в Буркани

06/04/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132914821446
Приготвяне30 мин.
Готвене240 мин.
Общо270 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 837
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 5 кг
  • растителна мазнина - 1 ч.ч. за пържене
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • дафинов лист - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на едри хапки месото.

В тиган поставяме мазнината и пържим от двете страни.

Всяка една мръвка посоляваме на вкус подправяме по желание и пълним сухи буркани.

След като сме напълнили бурканите, затваряме с капачки и стерилизираме около 4 ч. подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар