Луков хляб в хлебопекарна

Яница НиколоваЯница НиколоваИноватор4564001894
17/04/2018
"Знаем, че искате да го опитате, а ето и точната рецепта за луков хляб в хлебопекарна "
Приготвяне5 мин.
Готвене160 мин.
Общо165 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо749
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • краве масло - 35 г
  • прясно мляко - 200 мл или кефир (айрян)
  • вода - 100 мл
  • олио - 1 с.л.
  • захар - 2 с.л.
  • сол - 1 1/2 ч.л.
  • лук - 1 средна глава, смляна
  • брашно - 500 г пресято
  • суха мая - 4 - 5 г (3 ч.л.)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда на пекарната се поставят всички продукти в същата последователност, в която са написани.

Включва се на основна програма около 3 часа.

След изпичане хлябът се слага на решетка да изстине.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар