Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Луков хляб в хлебопекарна

Луков хляб в хлебопекарна

Яница НиколоваЯница Николова
Мастър Шеф
5403k9436
Луков хляб в хлебопекарна
Снимка: Яница Николова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
160 мин.
Общо
165 мин.
Порции
6
"Знаем, че искате да го опитате, а ето и точната рецепта за луков хляб в хлебопекарна"

Необходими Продукти

  • краве масло - 35 г
  • прясно мляко - 200 мл или кефир (айрян)
  • вода - 100 мл
  • олио - 1 с.л.
  • захар - 2 с.л.
  • сол - 1 1/2 ч.л.
  • лук - 1 средна глава, смляна
  • брашно - 500 г пресято
  • суха мая - 4 - 5 г (3 ч.л.)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда на пекарната се поставят всички продукти в същата последователност, в която са написани.

Включва се на основна програма около 3 часа.

След изпичане хлябът се слага на решетка да изстине.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: