Бъбреци с марината на скара

19/04/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132313517865
"Някой знае ли това мезе колко бира пие, за една приятелка питаме "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо763
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински бъбреци - 700 г
  • оцет - 500 г
  • соев сос - 2 с.л
  • чубрица - 1 с.л
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бъбреците режем наполовина. Изчистваме от белите ципи и поставяме в оцет да стоят за около 1-2 часа.

Това го правим, за да може да се премахне самата миризма.

Вадим, измиваме и поставяме в друг съд, където сме поставили соевия сос и чубрицата.

Оставяме така за около 30 минути.

След като са престояли вадим и поставяме на скарата, като печем и от двете страни. Поднасяме с гарнитура по желание.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар