Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Пшеничен хляб със семена в хлебопекарна

Пшеничен хляб със семена в хлебопекарна

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Пшеничен хляб със семена в хлебопекарна
Снимка: Йорданка Тасева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
185 мин.
Порции
4
"Рецептата е важна, и баба може да натисне копчето на хлебопекарната"

Необходими Продукти

  • пшенично брашно - 700 г
  • вода - 400 мл
  • суха мая - 1 бр. (7 г)
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 1 ч.л.
  • микс от семена - 50 - 60 г
  • куркума - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда на хлебопекарната наливаме водата.

Добавяме пресятото брашно, маята, подправките и микса от семена. Най-отгоре поръсваме с куркума.

Включваме хлебопекарната на основната програма и оставяме да се приготви.

Когато хлябът е готов изкарваме от кошничката и оставяме да изстине.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: