Начин на приготвяне
Измийте и подсушете пържолите много добре, с чукче ги начукайте на тънко.
Смесете всички подправки, постилете и намажете фолиото с меда, поръсете микса от подправки равномерно върху него.
Подредете пържолите една до друга върху тях, като леко ги застъпвате.
Нарежете краставичките, крема сиренето и гъбите на ивици, подредете ги в една линия 3 см навътре от началото на наредените пържоли.
Навийте на руло и завийте с фолиото, поставете рулото в малка тава и печете 50 минути на 200 градуса. Поохладеното руло, нарежете на 4 броя малки рулца и ги поставете в тавичката.
За соса, в малко олио, запържете ситно нарязаните лук, чесън и гъби, след като омекнат зеленчуците, налейте виното и оставете да заври. Посолете и поръсете с черен пипер на вкус и добавете заквасената сметана, бъркайте до еднородна смес.
Залейте пържолите със соса и поръсете с настъргания кашкавал, поставете тавата в нагрятата фурна да се запече до златисто кашкавалът.