Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Бъркани яйца»Бъркани яйца по селски

Бъркани яйца по селски

редакция:
Бъркани яйца по селски
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"С домашна ронена чубрица и пиперки от градината - така се приготвя тази вкусотия."

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • печени чушки - 4 - 5 бр. червени
  • лук - 1/2 бр.
  • чубрица - щипка ронена
  • мащерка - щипка
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука нарежете на ситно и го сипете в тиган с олио. Запържете го малко, след което прибавете нарязаните на кубчета печени чушки.

Заедно ги запържете, след което прибавете яйцата.

Овкусете със сушените подправки, като най-вече не пропускайте ронената чубрица, без нея яйцата няма да са като от едно време.

Не ги препържвайте, а оставете да са по-сочни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: