Gotvach.bg»Рецепти»Солени печива»Киш»Италианско Предястие с Тиквички

Италианско Предястие с Тиквички

marcheva14marcheva14
Мастър Шеф
1k10k3k1
Италианско Предястие с Тиквички2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Много вкусно предястие от тиквички, което препоръчваме горещо"

Необходими Продукти

  • бутертесто - около 200 г
  • сирене - 200 г Филаделфия
  • яйца - 2 бр.
  • шунка - 100 г пушена, тънко нарязана
  • тиквички - 1 бр
  • черен пипер - 1 щ.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Форма 11/35 см

Фурна 200 градуса

Бутертестото се изрязва по формата на тавичката, като се предвиди и висок борд.

В купа се смесват сиренето, яйцата, щипка черен пипер и сол. Тестото се надупчва с вилица.

Изсипва се плънката.

Върху всеки резен шунка се поставя лента от тънко нарязана и леко осолена тиквичка. Завива се на руло.

Всяко руло се разполага върху плънката шахматно или така че след това парчетата, които се нарязват като триъгълник, да имат от рулото с шунка с тиквичка. При печенето ще се сгъсти достатъчно, нищо че е по-течно.

Пече се на 200 градуса - 5 мин с вентилатор и още на 170 градуса до хубаво зачервяване.

Готовият киш се охлажда върху решетка.

Италианското Предястие с Тиквички е много вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: