Домашно кьопоолу

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
15k
19/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Завладяващ вкус и аромат, на който и гостите ви ще се насладят!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете патладжаните и пиперките и ги слагайте в тенджера с капак да се задушат. След това се обелват.

Счукват се в голямо дървено чукало, но в наши дни може да ползвате и кухненски робот или блендер, както и обикновена месомелачка.

Прибавете обелените и настъргани домати, счукания със сол чесън и разбъркайте всичко с дървена лъжица.

Овкусете домашното кьопоолу с олио, оцет и сол. Объркайте отново и поднесете с украса от магданоз.

Рейтинг

5 11
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: