Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ама забравили сте да напишете как да обезгорчим патладжана. Кьопоолото стана супер горчиво. :)
11.08.2021 16:15
3
1
Pressy
Pressy
Любимото ми ! Баба ми приготвяше на село ,когато бях малка ! Вкусът и от моето детство ! Браво !
24.03.2016 16:49
15
3
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Не обичам чесън, затова го пропускам. Не смятам, че се отразява кой знае колко на вкуса.
14.03.2016 18:04
2
37
даскала
даскала
от детството си спомням,че кьополуто е зелено на цвят.Затова без домати и червени чушки.Аиначе за счукването в хавана и дървената лъжица - абсолютно!
01.10.2013 17:24
10
26