Начин на приготвяне
Смесете червения и черния пипер, кимиона, солта и канелата. Натрийте хубаво пържолите. Загрейте зехтина в тиган на котлона на умерена температура и запържете пържолите за по 3-4 мин. от всяка страна.
Добавете ябълковия сок, намалете температура и захлупете с капак. Задушавайте до омекване на месото около 40 мин.
При готовност извадете месото и го оставете да почине около 10 мин. След това нарежете на тънки дълги парченца.
Междувременно нарежете авокадото и домата на кубчета. Овкусете с лимонов сок и сол.
Изпечете тортилите на тиган, като върху страната, която ще използвате за вътрешност на плънката, поръсете малко кашкавал.
Сипете от месото и салатата с авокадо и домат и прихлупете тортилата наполовина.