Начин на приготвяне
Месото се реже на дребни кубчета и се маринова. В купа при месото се поставят нишестето, 1 с.л. соев сос, виното, сол, белтък и сусамовото семе, предварително запечено.
Всичко се размесва добре и се оставя да престои около 30 минути. Оризът се сварява във вряща подсолена вода, отцежда се и се охлажда със студена вода.
Лукът и чесънът се режат на ситно. Спанакът, измит и подсушен, се реже на едро.
Джинджифилът, ако е пресен, се реже на ситно и се пържи с другите зеленчуци, а ако е сух и смян се добавя накрая. В тигана се сгорещяват 2-3 с.л. от олиото и се запържва месото по 2-3 минути от всяка страна и се вади в чиния.
Добавя се още 1 с.л. от олиото сгорещява се и се слага спанака, разбърква се 2-3 пъти. Овкусява се с 1-2 с.л. соев сос и се изважда в чиния.
Добавят се още 1-2 с.л.олио и се пържи лукът и чесънът. Добавя се свареният, отцеден и охладен ориз. Намаля се огъня. Добавя се сусамовото олио със спанака и се сваля от огъня.
Върху канапето от ориз и спанак се поставят изпържените кубчета месо.