Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Печено Агнешко»Крехки агнешки джоланчета на бавен огън

Крехки агнешки джоланчета на бавен огън

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Крехки агнешки джоланчета на бавен огън3 / 3
06/05/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
190 мин.
Порции
2
"Нека бавно си се пекат джоланчетата, то и на бирата ѝ трябва време да изстине"

Необходими Продукти

  • агнешки джолан - 2 бр.
  • сол - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1.ч.л.
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • джоджен
  • вода - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките джоланчета поръсваме със солта. В купичка си изсипваме олиото, прибавяме червения пипер и джоджена. Джоджена може да е пресен, може и сух.

С тази смес намазваме джоланите от двете страни.

Поставяме в тава, наливаме водата и прибираме във фурната. Печем на бавен огън за около три часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: