Агнешко бутче печено на бавен огън с майонеза

Таня ЛевеноваТаня Левенова
Готвач
234
66
378
3
06/05/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене240 мин.
Общо260 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 307
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото бутче се осолява от двете страни. От всички продукти в рецептата се прави паста, като те се разбъркват хубаво, до еднородност.

С приготвената паста агнешкото бутче се намазва от двете страни.

След това то се поставя в алуминиев фолио и се завива добре. Така приготвено бутчето се поставя в тава.

В тавата доливате бульон или вода /около 2 чаши/ и я поставяте във фурната.

Отначало фурната включвате на 200 градуса, но щом водата в тавата заври

намалявате градусите на 140 градуса. Така печете бутчето 4 часа.

Когато е готово го поднасяте със зелена салата и задушени пресни картофи.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар