Начин на приготвяне
Мариновайте пилешките пържоли в малко олио и лимонов сок. Обелете доматите, лук и чесъна и ги нарежете на дребно.
Нарежете гъбите на тънки парченца, а чушките на тънки лентички. Загрейте малко олио в дълбок тиган на умерена температура и запържете лука за няколко минути до омекване.
Сипете гъбите и разбъркайте хубаво. Гответе около 10 мин. като периодично разбърквате. Добавете печените чушки.
Междувременно загрейте грил тиган и запечете пържолите за по около 5 мин. от всяка страна. Сипете доматите и налейте виното в соса.
Добавете чесъна и чубрицата. Овкусете със сол. Гответе около 5 мин. под капак и добавете пилешките пържоли.
Намалете котлона и гответе ястието около 20-30 мин. докато сосът се редуцира.