Крехко заешко на скара

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1511
1413
1545
5
10/05/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 234
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на пържоли, използвайте бутчетата, гърдите или корема. Ако използвате само месото от бутчетата, леко ги начукайте.

Смесете всички подправки и намажете пържолите и колкото остане, полейте отгоре.

Покрийте с фолио и оставете за една нощ в хладилник, за да се маринова и овкуси добре.

За тези, които не обичат вино, може да не добавят.

Овкусените пържоли ги печете на загрята скара.

Гарнирайте с пържени картофи или зеленчуци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар